Tony’s Chocolonely opnieuw Nederlands’ meest inspirerende organisatie

UTRECHT, 7 november 2016 – Tony’s Chocolonely is voor het tweede jaar op rij de meest inspirerende organisatie van Nederland. Dat blijkt uit de zesde editie van de Inspirerende 40 van Synergie. De top 40 werd maandag tijdens een uitreiking bij BNR bekendgemaakt. Het jaarlijkse onderzoek onder consumenten brengt in kaart welke organisaties inspireren, en waarom. Sinds 2014 wordt ook een parallelonderzoek uitgevoerd onder marketing- en businessprofessionals. En voor het eerst was Tony’s Chocolonely de winnaar in beide rankings. Opvallend in 2016: het zijn de Social Enterprises die het meest inspireren.

es jaar geleden startte Synergie met het onderzoek naar d e 40 meest inspirerende organisaties van Nederland. Ingegeven door een kans beter te begrijpen wie vandaag de goede dingen doet. De Inspirerende 40 leert ons hoe organisaties vandaag mensen kunnen bewegen.

 

Lees hier meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.