Opzij Top 100 – Toezichthouders

Op maandag 10 oktober 2016 organiseerde OPZIJ voor de achtste keer het Top 100 event

Wij noemen hier de Toezichthouders:

De categorie, toezichthouders, is de koningin der lijsten. Pas na jarenlange ervaring op het hoogste niveau kom je hier voor in aanmerking. Bij de beursgenoteerde ondernemingen is slechts 23% van de commissarissen een vrouw. We zien hier twee vrouwen die uit een andere categorie komen, maar door hun nieuwe commessariaten inmiddels op deze lijst een plekje hebben veroverd, zoals Marjanne Sint en Marry de Gaay Fortman.

De nummer 1 in de categorie Toezichthouders is:
Petri Hofsté, beroepscommissaris
Petri Hofsté wist met ongekende snelheid een paar belangrijke toezichtposities in de financiële sector te verkrijgen o.a. bij Achmea, Fugro, Kas Bank en BNG Bank.  Management Scope benoemde haar daardoor al tot de invloedrijkste vrouw van corporate Nederland. Een topprestatie die door de jury dan ook beloond wordt met een eerste plek positie.

Hier de anderen:

opzij-top100-toezichthouders

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.